Actieve 50-plussers - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Leuke dating keuzes 28 september 2018
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Op 50 begint je leven pas. Ook al ben je alleen. Actieve 50-plussers die om weet ik welke reden alleen zijn, vinden doorgaans snel een nieuwe partner.

Actieve 50- plussers

50-plussers zijn de nieuwe jeugd, althans, dat wordt soms toch gezegd. Vroeger waren de mensen oud als deze de middelbare leeftijd hadden bereikt. Gelukkig is dit nu wel anders! Gelukkig maar! De meeste actieve 50-plussers doen ook veel buitenactiviteiten, zoals sport en allerhande hobby’s. Maar hoe zit het eigenlijk als je gescheiden bent of als je partner overleden is? Mensen leven nu ook veel langer en worden veel ouder dan vroeger, wil je dan die extra jaren alleen doorbrengen? En waar vinden kunnen jullie als actieve 50-plussers nog een nieuwe relatie vinden ?

Uiteraard kun je een kijkje nemen op datingsites. Er zijn heel wat datingsites op het wereldwijde web dus is het heel belangrijk eens rustig een kijkje te nemen. De prijs die datingsites vragen kan soms ook heel verschillend zijn. Uiteraard heb je ook datingsites die speciaal gebaseerd zijn op actieve 50-plussers.

Wanneer je de site hebt gevonden die perfect bij je past moet je uiteraard een profiel aanmaken. Daarbij is het ook heel belangrijk dat je steeds eerlijk en open bent. Een tip is om niet gewoon het profiel kort in te vullen maar echt wat informatie op een leuke manier te schrijven. Vertel wat over je hobby’s bijvoorbeeld, of over de reizen die je hebt gedaan, beschrijf ook op een spontane manier waar je naar op zoek bent en waar je naar op zoek bent in een vrouw. Kijk ook kritisch naar andere profielen, geloof niet alles wat je zomaar leest. En wees kritisch naar wat je zoekt. Hou je niet van huisdieren, moet je niemand aanklikken die 2 honden en 5 katten heeft bijvoorbeeld.

Wanneer je je profiel hebt ingevuld is het tijd voor een geschikte foto, neem geen stijve formele foto maar eerder een foto waarop je spontaan lacht, zoals op een vakantiefoto. Zet er desnoods meerdere leuke foto’s op.

Wanneer je iemand leuk vindt, probeer dan ook redelijk snel tot een afspraak te komen. Je kan elkaar het beste leren kennen bij bijvoorbeeld een hapje of een drankje. Zo kun je elkaar het beste leren kennen en kun je ook meteen weten of er een klik is en er kans is op een toekomst samen. Je hoeft na de eerste date niet meteen te beslissen of er een vervolg komt of niet. Zeg bijvoorbeeld, het was fijn vanavond en denk er nog eens rustig over na of je nog een keertje wil afspreken.

Voel je ook niet slecht als je een berichtje krijgt van je date die het niet echt ziet zitten om verder te gaan. Er zwemmen nog veel meer visjes in de zee! Daarom hoef je je ook niet te schamen als je het zelf niet ziet zitten. Stuur haar dan een beleefd berichtje en ga er verder niet op in. Was er daarentegen wel een klik tussen jullie en willen jullie elkaar nog terug zien, aarzel dan zeker niet om een nieuwe date te maken. Op die manier zijn er veel actieve 50-plussers die nog kans hebben op opnieuw met iemand samen een mooie toekomst op te bouwen!

 

Beoordeling

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *