Hoe met succes een echte ontmoeting met je eerste date te hebben.
Internet dating 18 februari 2018
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Hier ga je zien dat op een eenvoudige manier ook jij met veel succes telkens weer met een mooie vrouw op een date kan gaan.

 

Hier ga je echt goede informatie vinden over internet dating. Dit artikel is voor alle jongens die het beu zijn om te horen krijgen “Ik wil gewoon vrienden zijn”.  Of “je bent echt een aardige vent, maar het is gewoon niet de juiste tijd in mijn leven voor een relatie”.  Hoeveel andere excuses heb je ondertussen wel niet gehoord?

Dit artikel gaat niet alleen over daten op internet. Het behandelt alle aspecten van wat mannen succesvol maakt met vrouwen.

 

Hoofdstuk 1 : Waarom Internet Dating?

 

Deze vraag hoor je wel heel dikwijls. Waarom het internet gebruiken om een vrouw te leren kennen? Er zijn genoeg andere manieren om een vrouw te leren kennen. Speed ​​dating, singles evenementen, via vrienden, offline datingbureaus, persoonlijke advertenties, in bars en nachtclubs, cursussen volgen bij lokale hogescholen, en ga zo maar verder …..

MAAR

Internet Dating is TOP en wel om de volgende redenen:

Het is goedkoop en het gaat bijzonder snel.

Het is leuk en ook nog eens zeer gemakkelijk.

Er zijn duizenden vrouwen in jouw omgeving nu online.

En je hoeft niet bang te zijn om te worden afgewezen. Je kan leren hoe je op het internet een date gaat zoeken.

 

Leuk vinden of niet, ook een afwijzing is een onderdeel van het internet daten.  Zelfs de meest succesvolle mannen met daten worden vaker afgewezen dan dat ze een ja horen.

In sommige opzichten is daten een gewoon spel.  Toch hebben de meeste mannen een verschrikkelijke angst als het om daten gaat. Verder ga je lezen hoe deze angst te verminderen en hoe je succesvoller te maken met het soort vrouwen dat je wilt daten …..

Iedereen heeft tegenwoordig wel een druk leven. Daarom is daten op het internet zo geweldig. Maak een profiel op een dating site, smuk het een beetje op, en laat het voor wat het is.  Het is je eigen geautomatiseerde datingsysteem dat 7 dagen op 7 en 24 uur per dag vrouwen aantrekt.

Je hoeft niet aantrekkelijk, rijk of iets dergelijks te zijn. De meeste mannen met succes op het internet hebben een gewoon inkomen en zien er gemiddeld uit. Er is niets bijzonders aan hen, behalve dat ze weten wat vrouwen willen. Ze gedragen zich op een manier die vrouwen aantrekkelijk vinden.

Als je genoeg hebt van het nietsdoen en je enkel ergert in lelijke mannen die de mooiste meisjes kunnen daten, is het tijd om in te grijpen. Misschien doe je wel iets verkeerd als je ziet dat deze gewone mannen echt wel succesvol zijn. Hoog tijd om je houding en gemoedstoestand te veranderen. Leer alles over vrouwenpsychologie en wat hen aantrekt in mannen.

Als je weet wat vrouwen willen is het gemakkelijker om te daten. Dan kan je gemakkelijker met een vrouw praten en lijkt alles de gewoonste zaak van de wereld. Enkel door het maken van veel fouten ga je succesvol worden. Weten wat vrouwen willen is het belangrijkste wat je moet onthouden.

 

Hoofdstuk 2 : De wet van de aantrekkingskracht

 

Voor vrouwen is aantrekkelijkheid geen keuze. Of ze worden door jou aangetrokken, of wel niet. Zo eenvoudig is het.  Als een vrouw je niet aantrekkelijk vind vanaf het begin, zal ze dat waarschijnlijk nooit gaan vinden.

Aantrekkingskracht wordt niet alleen bepaald door rijkdom en hoe goed je er wel uitziet. Of door hoeveel succes je hebt en met welke mooie auto’s je rond rijdt. Of door haar mee te nemen naar dure restaurants en haar mooie geschenken te kopen. Alhoewel dit het meest logische zou zijn.

Dikwijls denken mannen dat het kopen van geschenken er voor zorgt dat vrouwen op hen verliefd worden. Maar vrouwen kunnen dit ook zien als een goedkeuring die je hen vraagt om met hen te daten. Vrouwen denken snel dat je vind dat je niet genoeg waard bent om met hen te daten zonder dat je hun iets in ruil geeft. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die uit zijn op geld, maar deze zal je wel snel er uit halen.

Dit wil niet zeggen dat je een vrouw niet mag verwennen en haar goed laten voelen. Maar je hoeft zeker niet te voldoen aan alle wensen die ze hebben. Vrouwen daten liever met een arme kerel zonder geld die charmant, grappig en eigenwijs is.  Ze hebben liever gewoon een leuke date dan een vent die rijk is, dingen koopt en oersaai is.

Vrouwen weten wat ze willen, en het is aan jou om te zijn wat ze willen of niet. Die keuze ligt bij jou. Dit artikel heeft niet de bedoeling om je voorliefde voor bepaalde vrouwen te veranderen. Het laat je zien dat je een vrouw niet hoeft te kopen. Jij kiest de vrouw met wie je een date wil. Het is jouw leven. Als een vrouw je dan niet leuk vind, geen probleem. Er zijn vrouwen genoeg.

Welke kwaliteiten vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

 

Vrouwen houden van een man die aardig en leuk is zonder al te veel capsones en die hen behandelt als een prinses. Ze genieten wanneer ze bloemen krijgen en vinden het zalig iemand te hebben die naar hen luistert. Veel vrouwen wachten dan ook altijd op de man waarvan ze denken hem nooit te zullen ontmoeten.

Dit is althans wat vrouwen zeggen. Wat ze eigenlijk denken is dat ze een echte man nodig hebben. Die alles regelt en controle heeft over de date en toekomst. Vrouwen hebben geen man nodig die voor alles toestemming vraagt.

Wanneer je een vrouw vertelt hoe mooi ze wel is, zal ze eerder verlegen naar je toe kijken.

MAAR ontdek een klein foutje aan haar en ze zal met meer aandacht luisteren. Ze zal willen weten wat je ziet en zal hierover zeker met je praten.

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je een vrouw naar een dure eetgelegenheid brengt ze je later op de avond honderduit gewoon bedankt. Eigenlijk wacht ze om met een volgende man uit te gaan en opnieuw een leuke date te hebben.

MAAR als je haar ontmoet in een gewoon café en haar als gelijke behandelt zal ze zich meer tot jou aangetrokken voelen. Dit is omdat je niet constant naar haar zal gaan omkijkten.

Is het je opgevallen dat wanneer je een vrouw dikwijls belt na een date ze best grappig kan zijn. Maar in feite doet ze heef afstandelijk.

DAARENTEGEN als je haar niet belt en doet of je zonder haar kan, dan zal ze niet stoppen naar jou te bellen.

Vrouwen willen niet dat men op hen jaagt. Ze willen niet dat ze verzorgd en behandeld worden als een prinses. Een vrouw wil wel aandacht krijgen.

Dit is wat vrouwen willen zien in een man:

  • Ze willen zien dat je zelfverzekerd bent.
  • Dat je de leiding neemt.
  • Ze willen niet dat je erg emotioneel wordt.
  • Een leuke man die veel plezier kan maken is wat ze nodig hebben.
  • Ze willen een grappig iemand die hen kan laten lachen.
  • Een vrouw wil verwonderd worden door nieuwe dingen.
  • Ze wil dat je een interessant persoon bent.
  • Een vrouw wil een man die weet wat hij wil in zijn leven.

Je voelt je meer zelfzeker wanneer je je leven gaat plannen. Wanneer je zelfzeker bent ga je dit uitstralen en dit gaat als een magneet voor jou werken. Iedereen zal bij je willen zijn. Niemand wil zijn bij iemand die er zo maar triestig bijloopt.

Lees daarom aandachtig de volgende regels over het daten en over het leven. Ze zijn zeer belangrijk en gaan voor jou het verschil maken.

Dating regels

 

Regel 1 :  Wees altijd zelfverzekerd. Dit is de HOOFDREGEL .

Personen met echt zelfvertrouwen hebben een grote aantrekkingskracht voor vrouwen. Ze zien het wanneer je zelfvertrouwen hebt en waar je naartoe wil met je leven.

Waarom zou je geen zelfvertrouwen hebben? Misschien omdat je te dik bent, of dat je jezelf te lelijk vind? Is het omdat je geen geld hebt?

Met vertrouwen kan dit zomaar opgelost worden. De vrouwen die we willen daten geven hier immers geen moer om. Natuurlijk, als je echt te dik bent, en je gebit ziet er niet uit, dan kan je best eerst hieraan iets doen. Het is heel simpel. Als je succes wil hebben bij de vrouwen moet je geen excuses gaan zoeken.

Er zijn genoeg mannen die niet rijk zijn en er niet fraai uitzien, maar toch succes hebben bij de vrouwen. Gewoon omdat ze doen of ze er mooi uitzien, en leven alsof ze veel geld hebben. Dit zelfvertrouwen straalt een grote aantrekkingskracht uit op vrouwen. Een gelukkige goofy die veel lacht, krijgt tien keer meer aandacht dan een triestige zak met geld en een knap lichaam.

Wees blij met wie je bent. En als er iets je stoort bij jou zorg dan gewoon dat je het verhelpt. Als je bijvoorbeeld een grote pukkel op je gezicht hebt, en je vind jezelf hierdoor lelijk en je zelfvertrouwen is hierdoor onder nul, probeer er dan iets aan te doen. Niet om meer aantrekkelijk voor vrouwen te zijn. Doe het opdat je terug meer zelfvertrouwen zou hebben. Doe het voor jezelf en je zal je snel beter voelen. Dit zal dan weer aantrekkingskracht uitstralen.

Regel 2 :  Ontspan jezelf  –  Wees volkomen kalm  –  Doe of je haar niet nodig hebt

Zorg dat je kalm bent als je voor het eerst met iemand gaat daten. Be cool. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is om met iemand te daten.

Wees niet nerveus en zorg dat je niet erg opgewonden bent. Hang niet de kluns uit maar iemand waarnaar men opkijkt.

Wees gewoon jezelf en maak je geen zorgen. Maak je niet druk om de vrouwen. Daten moet ten alle tijden leuk blijven.

Regel 3 :  Wees eigenwijs en grappig  –  Wees extravert en zorg ervoor dat het leuk is om met jou te zijn  –  Wees charmant / gentleman

Je mag best wat verwaand zijn. En hoe grappiger hoe beter. Als je wat arrogant lijkt, wil dit ook wel zeggen dat je geen bang hebt om met de vrouwen te praten en grapjes te maken.

Mannen zijn dikwijls bang en nerveus wanneer ze met vrouwen in contact komen. Ze worden dan onzeker en weten niet meer wat te vertellen.

Maak je maar geen zorgen. Mannen zijn van natuur uit niet arrogant. Dus je kan best zeggen wat je denkt. Zelfs onderwerpen zoals seks hoeven geen taboe te zijn. Een meisje of een vrouw plagen is best ok, zoals het maar grappig is.

Zorg gewoon dat je die leuke man bent om rond te hangen, zodat het daten zowel voor jou als voor haar de moeite waard is en prettig om te doen.

Regel 4 : Wordt niet emotioneel  –  Ook al is je date dit en wil ze je hieromtrent testen

Dit is een erg belangrijke regel. Maak hierin geen fouten als je een serieuze relatie wil. Het zou wel eens snel over kunnen zijn.

Als een vrouw iets tegen je zegt waardoor je je nerveus, boos en ongelukkig voelt is het best om wat rust in te bouwen. Als je het gevoel krijgt dat je overdreven emotioneel wordt en iets gaat zeggen waar je spijt van zult krijgen, VOOR JE EIGEN BESTWIL, zeg dan niets.

Het is veel gemakkelijker om niets te zeggen dan om iets stoms terug te nemen. Denk voor je spreekt. Vrouwen zullen dit altijd doen. Vrouwen zullen je de schuld geven van dingen waar je niets kan aan doen.  Het is aan jou aan ten allen tijde kalm te blijven.

Een voorbeeld zal het misschien duidelijker maken. Een man begon met het daten van een meisje dat hij ECHT leuk vond, maar na een paar weken vertelde het meisje dat ze zwanger was en ze was niet zeker wie de vader was. Voor ze hem begon te daten zag ze nog twee andere jongens. De man was in paniek, en je denkt waarschijnlijk, nou terecht. De man heeft het dan op een fatsoenlijke manier uitgemaakt en alhoewel hij het meisje echt leuk vond, was dit het beste om te doen. De keuze om met haar te breken was immers de zijne.

Het is misschien enkel iets mentaals, maar het is minder leuk om zelf gedumpt te worden. Het zal makkelijker zijn om over de relatie heen te geraken wanneer de keuze om te breken de jouwe is.

Regel 5 : Heb controle over de relatie  –  Jij hebt de leiding  –  Zeg dingen als “Doe wat je wilt doen”.

Meisjes houden van een man die leiding zal geven in de relatie. Niet de baas spelen, maar gewoon wat verwacht wordt van de man. Dat hij de richting aangeeft en weet waarnaar toe.

Wanneer een vrouw vraagt ​​wat je wilt doen, antwoord dan niet terug, “Ik weet het niet, wat wil jij doen?”  Pak de stier bij de horens en neem een ​​beslissing. Het is misschien een beetje vervelend is om degene te zijn die dit de hele tijd doet, maar het werkt echt.

Als een meisje je vertelt dat ze nog met andere mannen op date gaat en zelf soms een ex-vriend ziet, laat haar dit zeggen. Als je hierop reageert en misschien wel boos wordt, is de date sowieso over.

Zeg gewoon dingen als: “je doet wat je wilt doen”, “het is jouw leven, ik ben niet je vader, heb plezier”. Door dit soort dingen te zeggen, ben je zeker van jezelf en het maakt je niet echt uit wat ze doet. Smeek haar zeker niet om te stoppen met wat ze allemaal doet. Door zo kalm te blijven zal je een grote aantrekkingskracht uitoefenen.

 

Regel 6 :  Leef een actief en vol leven – Jij komt als eerste – Veel vis in de zee – Blijf altijd bezig

Het is misschien moeilijk om al de dating regels te onthouden. Misschien kan je ze allemaal gebruiken. Of misschien ook maar enkele. Maar deze is wel echt een heel belangrijke.

Zorg dat je altijd bezig bent. Zorg ervoor dat je bijna geen tijd hebt als je met iemand voor de eerste keer gaat daten. Je zal dikwijls in de verleiding gaan komen om te bellen als je thuis bent en niets om handen hebt. Je bent op die manier veel te beschikbaar. Als ze je vraagt voor een date op dinsdag, antwoord dan: Wat dacht je van woensdag. Ik ben erg druk bezig nu. 

Zoek een ​​hobby, speel een sport, ga meer uit met je vrienden en als je geen vrienden hebt, maak er dan een paar!

Hou je altijd bezig en al het andere zal op zijn plaats vallen.  Je hebt het immers te druk met je eigen leven en kan niet al te veel aandacht schenken aan haar.  Ze zal gewoon een leuk extraatje in je leven zijn, niet je hele leven!

Regel 7 :  Overhaast het datingsproces niet – Bouw het mysterie op

Zorg dat je niet meer dan 2 keer per week op date gaat met hetzelfde meisje. Zelfs niet wanneer je haar zeer graag ziet. Voor de eerste tien tot twintig dates moet je jezelf onder controle houden. Zo bouw je de spanning op. Je date zal meer en meer naar je verlangen en je aantrekkingskracht zal hierdoor ook vermeerderen. Zo bouw je misschien wel de relatie van je leven.

Wees dan ook al blij als iemand met jou wil daten, ook al is zij misschien nog niet dat meisje waarvoor je zelf zou kiezen. Veel meisjes willen een relatie en je kan er maar je voordeel uit halen.

Neem je tijd bij het vinden van een vaste relatie. Maak plezier. Het is best ok om met meerdere meisjes of vrouwen te daten.

Regel 8 :  Laat de dingen los, het verleden is het verleden  –  Vertel altijd de waarheid

Iedereen heeft een verleden. En als je een vergissing kan maken is het wel deze: wind je niet op over het verleden.

Je moet mensen accepteren zoals ze zijn. Als je echt van iemand houdt, speelt het verleden immers geen rol. Laat het verleden achter waar het thuishoort. Iedereen heeft wel een ballast om te dragen. Natuurlijk zijn er grenzen.

Regel 9 :  Schrijf nooit lieve e-mails omdat je angst hebt haar te verliezen

Wat is dat toch met mannen die bijzonder lieve e-mails of chatberichten beginnen schrijven als ze bang hebben om haar te verliezen of als ze het gevoel hebben om haar kwijt te zijn.

Als een meisje met je breekt, laat haar gaan.  Ga gewoon verder met je leven. Begin opnieuw te daten en je zult merken dat dit jouw liefde sneller terug zal brengen dan een sappige e-mail of chatbericht waar je verteld hoe speciaal ze wel is voor jou.

Denk altijd goed na voor je iets zegt en zeker vooraleer je een bericht achterlaat.

Regel 10 : Meisjes vinden een man cool en attractief wanneer hij een doel en plan in zijn leven heeft

Je wordt zeer aantrekkelijk wanneer je kan praten over iets waardoor je zeer gepassioneerd bent. Van natuur uit zal je belangstelling verwekken.

Bijvoorbeeld wanneer je erg gepassioneerd bent door het gitaar spelen en hierover boeiend kan vertellen.

Over wanneer jou droom bijvoorbeeld het runnen is van het grootste uitgeversbedrijf van de wereld, dan zal jou passie hiervoor zeer aantrekkelijk zijn.

Regel 11 :  Verontschuldig je niet als je niets hebt misdaan

Mannen hebben de gewoonte om zich te verontschuldigen wanneer hun date zich op een bepaald moment niet goed voelt. Of op een slecht manier reageert op wat je zegt of doet.

Dit is een afknapper voor veel vrouwen. Als iemand zich niet op een goede manier gedraagt of niet reageert zoals je verwacht, kan je haar dit best zeggen. Als een meisje je bruut behandelt of een slecht humeur heeft, moet je haar dit zeggen. Je moet geen zwakkeling zijn. Je verdient dit niet.

Wees zelf heel relax, grappig, zonder arrogant over te komen.

Dingen die jouw leven kunnen helpen  verbeteren

 

Zorg voor je lichaam. Het maakt inderdaad niet zo echt veel uit hoe dat je eruit ziet. Toch is je uiterlijk belangrijk. Al is het maar voor jezelf. Je zal er meer zelfvertrouwen door krijgen.

Doe daarom geregeld aan sport. Doe wat sit-ups en push-ups elke dag en ga wat lopen. Je zal er snel beter uitzien en wedden dat het goed aanvoelt.

Laat nooit je emoties je leven beheersen. Ook al zit je in een moeilijke tijd. Pak steeds jezelf bijeen en maak van alles het beste.

Blijf steeds onafhankelijk. Laat niemand je leven leiden.

Blijf steeds nieuwe dingen leren en ga geregeld op reis. Lees veel, bekijk documentaires en volg cursussen. Reis zoveel mogelijk.

Heb steeds een positieve houding.  Alles komt wel goed.

Ga elke dag een half uurtje ergens stil zitten, en dit zonder aan iets te denken. Doe dit zeker wanneer je gestresseerd bent.

Erger je niet in kleine dingen. Blijf steeds kalm. Over reageer niet in pietlulligheden. Het leven zit vol verrassingen. Zeker bij het daten. Blijf altijd gewoon doorgaan met je leven alsof er niets is gebeurt. Iemand die je boos maakt, zal ook je meester zijn.

Maak een to do list, en handel er naar. Ook al zijn het maar enkele dingen. Plan dingen die je nog wil doen met je leven, schrijf ze op, en leef vervolgens om ze te kunnen uitvoeren. Maak hoge doelen voor je leven, en laat niemand je van de wijs brengen.

Wees altijd open voor alles, en veroordeel niet te vlug. Relax liever dan humeurig te zijn bij bepaalde mensen. Verhef je stem ook niet. Het verlaagd enkel het gespreksniveau.

Niet geschoten is altijd mis. Je zal zeker 100% van je kansen verliezen als je niet eens probeert. Dat is een waarheid als een koe.

 

Het is ok om fouten te hebben en jezelf te zijn – je hebt  toestemming om fouten te maken.

Soms denk je misschien wel dat je de grootste idioot bent. Dit is echter allemaal onderdeel van het leerproces.  Hoe kan je anders te weten komen hoe je op de beste manier met een vrouw omgaat.

Niemand is perfect en het is ok om eigenzinnige kleine gewoontes te hebben. Geen enkele vrouw verwacht dat je perfect bent of dat je een datingrobot bent die precies weet wat te doen op elk moment.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je ervan leert en je niet stopt met proberen als je een slechte ervaring hebt. Elke vrouw zal je niet leuk vinden, maar anderzijds ……

Je mist 100% zeker een date van alle pogingen die je niet onderneemt!

 

Hoofdstuk 3 : Kies 3 online dating sites om je profiel op te zetten.

 

 

Er zijn duizenden dating sites. Maak daarom een brede waaier voor jezelf en kies er minstens 3 uit waarop je je datingprofiel gaat plaatsen.

Best kies je enkele grote datingsites en ook een kleinere niche-datingsite. De meest leuke contacten zal je waarschijnlijk krijgen bij de kleinere niche-datingsite. Doch het merendeel van de contacten zal gaan komen van de grotere datingsites.

Een heel goede datingsite is Meetic.be zoals reeds voorheen heb beschreven. Maar er zijn er nog genoeg andere.

Ik zal je er een aantal opsommen door middel van een aanklikbare foto te gebruiken. Aan jou om de voor jou meest interessante uit te kiezen.

 

 

 

 

Hoofdstuk 4 : Hoe een killer online datingprofiel te maken

 

Het belangrijkste in je hele datingverhaal zal je datingprofiel zijn. Zonder knaller van een profiel geen succes en dus ook geen dates. Het best is zelfs dat je twee soorten van datingprofielen aanmaakt. Het ene een bad-boy profiel om wat meer opwinding en spanning te beleven met een wilde meid. En het andere van een brave man type die je gemakkelijk mee naar huis kan nemen om aan je moeder te tonen.

Maak echter niet een copy dat je ergens van een datingsite plukt, maar vind jezelf opnieuw uit.  Maak toppers van jou datingprofielen. Zorg natuurlijk dat ze met je persoonlijkheid te maken hebben, zodat je later niet in de problemen komt.

Maak ook een mooie profielfoto. Geen foto’s maar juist een enkele foto, ook al kan je er meerdere plaatsen op je profiel.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van een datingprofiel. Haal eruit wat je kan gebruiken. Maar maak het jouw datingprofiel.

Bad guy profiel

Intro:  Top 10 manieren om iedere man af te schrikken en dus ook mezelf.

Interesses:

Muziek: Dans, trance, house, je weet waar ik het over heb. Ik kijk ook naar Video Chanels, dus je kunt er zeker van zijn dat ik op de hoogte ben van elke nieuwe rappersnaam en met hun strafblad.

Lezen: Ik lees alles wat ik kan krijgen. Ik heb een uitgeverij, dus ik word betaald om te lezen.

Films: komedies! Ik hou van een goede komedie. Teen komedies. Alles met borsten. Ook alles uit de 18e en 19e eeuw zoals oa Napoleon en saaie rotzooi zoals James Bond!

Sport: Ik speel zowel voetbal als tennis in competitie voor de lol. Doe regelmatig aan paintball.  Ik ga ook wekelijks naar de fitness.

Andere interesses: In mijn bubbelbad zitten dat over de stad uitkijkt met dance muziek op. Graag reizen, ik heb 6 maanden in Spanje gewoond en voordien ook nog 2 jaar in Australië.  Auto’s, getuned. En SUV’s.

Profiel lichaam:

10. Vertel hem dat hij op je vader lijkt

9. Vertel hem dat hij op je moeder lijkt

8. Je heeft een mooie poppen verzameling

7. Praat over uw recente hernia operatie

6. Toon hem de hernia in een pot

5. Beken je liefde voor Hitler op de eerste date. Normaal wacht je hier enkele dates mee. Lol.

4. Praat over de vervelende gewoonten van je collega’s

3. Praten over kinderen en huwelijk op de eerste date.

2. Stel dat je niet op de foto lijkt nadat je hem een ​​foto van Imogene bailey (Neighbours) hebt gestuurd.

1. Last but not least, zeg nooit “Ik heb groter gezien” over een deel van zijn lichaam

Als je belooft NIET over deze dingen te praten, stuur me dan een e-mail. Wees gewaarschuwd. Ik ben niet op zoek naar penvrienden. Ik ben veel te interessant, knap en leuk om enkel maar mee te schrijven en te chatten.

Relatie gezocht: korte of lange termijn relatie met een vrouw

Ideale partner:

Tussen 18 en 45 jaar oud

Ongelofelijk intelligent en ongelooflijk mooi. Liefst iemand die mijn grappen leuk vind. Geen stalkers of personen die constant rond me hangen.  Ik weet niet zeker waar ik naar op zoek ben, maar ik weet zeker dat het dat niet is. Iemand die gelooft in het leven is wenselijk. Omdat dat nu zo eenmaal is.

Nice guy profiel

Intro: Nieuw in de scene …..

Interesses:

Muziek: de meeste muziek stijlen, alles wat goed is momenteel

Lezing: Horror, Drama

Films: Horror, Comedy en Drama

Sport: zwemmen, tennis en rugby

Andere interesses: Art

Profiel lichaam:

Ik ben een gemakkelijke, aardige vent, die probeert een juiste match te vinden. Van intellectuele gesprekken, strandwandelingen in de late namiddag, uitgaan en muziek van de meeste soorten, lezen, tennis en zwemmen, kan ik echt genieten. Ik hou van huisdieren, honden en katten, dus je zou een dierenvriend moeten zijn.

Ook hou ik soms van feesten, maar ik geniet evenveel van rustige avonden thuis.

Ik ben het type van beide uitersten, dus het vinden van iemand die bereid is om quality time door te brengen is niet zo gemakkelijk. Vandaar dat ik me inschreef bij deze site. Hopelijk gaat het goed ???

Relatie gezocht: korte of lange relatie met een man of vrouw

Ideale partner:

Tussen 18 en 35 jaar oud

Ik zoek iemand die begripvol is, met een gezond verstand, iemand die zelfverzekerd is en weet waar ze naartoe wil gaan in het leven. Leeftijd betekent niet zoveel voor mij, zolang er maar een band bestaat die een mooie relatie tussen ons kan laten groeien.

Een profiel voor de oudere man of mannen die jongere vrouwen willen aantrekken

Intro: Een wandelende tak loopt een bar binnen … Interesse?

Muziek: clubmixen, trance, bediening van klanken en oude dingen, rollende stenen, ac/dc, 80’s.

Lezen: ja, ik kan lezen. Daarom koop ik die tijdschriften voor de artikelen. Niet voor de foto’s, ik zweer het.

Films: Lord of the Rings-trilogie, Matrix. eerste twee, derde was … teleurstellend. Arthouse de ondertitels maken me niet bang en we hebben al vastgesteld dat ik kan lezen. Momenteel verslaafd aan Aziatische vechtsportfilms. Het enige dat ik weet over ‘kung fu’ is hoe het te spellen.

Sport: Niet zozeer sport als fitness, gym, fietsen, rennen, kajakken, zot zijn op de meeste dingen. Volg ook de motorsport (meestal fietsen) en golf. Blijf veel thuis om het gras te zien groeien.

Andere interesses: Veel en gevarieerd. je zou het mij moeten vragen.

Profiel lichaam:

Ik denk dat praten met jezelf acceptabel is, maar praten met jezelf met de stem van een piraat is dat waarschijnlijk niet. Ik begon dat vandaag te doen en ik denk dat ik meer uit moet gaan om een ​​paar mensen te ontmoeten voordat ik over de rand sta van complete waanzin. Wees niet bang, alle scherpe gebruiksvoorwerpen zijn achter slot en grendel.

OK, ik besef dat dit profiel meer neigt naar het humoristische dan naar het serieuze, wat naar mijn idee een indicatie is voor mijn persoonlijkheid.

Misschien hier dan enkele details die kunnen helpen om het plaatje compleet te maken. Ik werk als betaalde brandweerman, een baan waar ik dol op ben en die ik al meer dan 155 jaar doe. Vrije dagen worden besteed aan fit blijven, lezen, naar de film gaan, fietsen …  en natuurlijk op zoek naar gaan mijn favoriete hoed.

Ik heb een grote familie die ik redelijk vaak zie maar niet vaak genoeg. Op de buiten was mijn thuis (of moet ik zeggen dat ik ouder werd op de buiten) maar na 20 jaar in de stad is elk spoor van de “plattelandsjongen” echt verdwenen.

Ik reken erop dat jij bent wie je zegt te zijn in je profiel.

Ideale partner:

Tussen 25 en 42 jaar oud, hoogstens 170 cm.
Hmmmmmm, Fit, leuk, zelfverzekerd, avontuurlijk, jong of jong van hart en me kan vertellen waar ik mijn favoriete hoed heb achtergelaten. Het moet hier ergens zijn. Oh, bij toeval voel je je voldoende geïnspireerd om me een zoen te sturen. Voeg aub een mooie foto extra als je wil.

 

Hoofdstuk 5 :  Leer effectieve berichten terug te sturen

Ok, dus je bent online en je zoekt naar profielen van vrouwen. Wat als je nu enkele vrouwen geselecteerd hebt om contact mee te zoeken.

Het eerste bericht is cruciaal. Je moet weten dat vrouwen soms honderden berichten per dag krijgen. Je moet dus meteen opvallen!

Net als bij marketing, moet uw kop in het oog springen!

De beste manier om dit te doen is om iets over haar profiel in uw eerste zin te vermelden. Maak niet de fout om dingen als “hey there” in je aanzet te schrijven. Dit is echt geen goed idee.

Als ze in haar profiel een foto heeft gezet, wil ze beslist dat je haar daar iets over vertelt.

Voorbeelden

Waar heb je die ketting vandaan gehaald?

Ik denk niet dat je me leuk zult vinden ….

Die top die je draagt ​​is ….

Je hebt geluk dat ik je heb gemaild!

enz….

Zoiets krijgt de aandacht van een vrouw wanneer ze haar berichten leest.

 

De tweede fout is dat de meesten te veel schrijven in hun eerste bericht! Ze schrijven een heel levensverhaal. Houd het kort en eenvoudig. Hieronder een voorbeeldje.

 

Heya,

Als je een boeiende chat wilt hebben en me beter wilt leren kennen, mijn email-adres is naam@gmail.com.  Of we kunnen gelijk afspreken. Ik woon kort bij (stad vernoemen).

Ik ga nu op zoek naar een oestersbar, dus een goede nacht.

Cheers..

uw naam, uw profiel-ID-naam

PS:  maak hier een grappige opmerking over haar profiel

Als ze je terug bericht en zegt dat ze geen gmail of een ander instant chat-apparaat app, vraag haar om haar telefoonnummer.

Het is zo simpel. Word geen e-mailvrienden!

 

Hoofdstuk 6 :  Leer met succes te chatten

 

Ok, dus je hebt het meisje op chat (Facebook – Whatsapp) of wat je maar wilt gebruiken, wat nu? Online chatten is de beste manier om met vrouwen te chatten.  Je hoeft geen angst te hebben of nerveus te zijn om jezelf voor gek te zetten in het openbaar. Gewoon plezier hebben en meegaan met de stroom.

Begin niet over koetjes en kalfjes te praten. Over het weer lullen, wat ze doet voor de kost, enz.  zijn dingen waar je over kunt praten als je aan het daten bent.

Het idee om online te chatten  is om het telefoonnummer van de meisjes te krijgen en naar de volgende stap te gaan.

Hier is een voorbeeldgesprek met een meisje waarvan je het Facebook account, whatsapp, of wat dan ook van bekomen hebt.

Ik : hey stinkerd, hoe gaat het

Zij : ik stink niet

        Ik voel me goed

        En jij?

Ik :  nu veel beter

       Dus wanneer ga je me dat bier kopen?

       Ik ben nogal druk dit weekend. En ik wil ook dat je helemaal van je verkoudheid af bent, zodat je me niet gaat infecteren wanneer ik je tekort bij je zit.

Zij : haha, ik beloof je niet te infecteren

Ik :  Geef me je mobiel en ik bel je als ik vrij ben. Je wilt zeker weten of ik geen 59-jarige man met overgewicht ben.

Zij :  Ok, overgewicht zal zeker het verschil maken

Ik :  Stop de excuses en geef me jouw telefoonnummer  haha

Zij :  Ok, (nummer hier),  stalk me gewoon niet.

Ik :  Geen zorgen, ik ben echt druk bezig. Ik bel je als ik vrij ben.

 

Hoofdstuk 7 :  Leer hoe u de telefoon met succes kunt gebruiken

 

93% van alle communicatie gebeurt met de stem die je gebruikt en je lichaamstaal. Als je zoals Micky Mouse klinkt wanneer je een vrouw belt voor een date en je bent bijzonder nerveus, dan heb je er meteen gelegen nog vooraleer je een vraag hebt kunnen stellen.

Nogmaals, het idee om de telefoon te gebruiken is om een date te krijgen, niet om prietpraat te hebben. De meeste mannen hebben de gewoonte om eeuwenlang aan de telefoon te praten en niet ter zake te gaan.

Denk na voordat je belt over wat je gaat zeggen. Zorg dat je weet hoe je het gaat zeggen en wat je gaat zeggen als ze een hint naar je gooit.

Pak je telefoon beet en zeg wat je wil zeggen. Het zal wel goedkomen. Te veel mensen zijn bang voor confrontaties. Vraag gewoon om een date en als ze nee zegt, zegt ze nee, dat is alles. Niets aan de hand toch. Wees blij er niet teveel tijd te hebben aan besteed.

Als je wat avontuurlijker van aard bent kan je het volgende proberen.  Bel de persoon op, maar laat geen berichten achter op hun antwoordapparaat of voicemail. Wacht tot de persoon antwoordt. Maar bel geen vijftig keer. Meestal kan men zien wie er gebeld heeft. Het heeft geen zin om als een stalker voor te komen.

Als je na een paar dagen nog steeds geen antwoord hebt, kan je een grappig bericht achterlaten. Vertel dat je haar nog niet hebt kunnen bereiken en meld ook dat ze je altijd mag bellen.

 

Hoofdstuk 8 :  Wees zelfverzekerd bij je eerste ontmoeting

 

Dus je hebt nu een date maar je hebt nog geen idee waar je heen gaat of wat je gaat doen. Misschien is volgende uiteenzetting nog de beste.

Je belt het meisje op en zegt dat je haar wil ontmoeten in je favoriete café of bar voor een drankje. Praat een uurtje met haar en ga daarna gewoon naar huis. Dit is meestal een goede manier om op een vlotte manier met je eerste date om te gaan.

Mannen proberen om een eerste date te veel indruk te maken en nemen de vrouwen mee naar de duurste restaurants. Doch als een eerste date meer dan 20 euro kost is het teveel. Zorg er echt voor dat een eerste date niet meer dan één uur duurt. Zeker nooit meer dan twee uur. Maar een uurtje is het beste.

Het gaat er immers niet om hoeveel je uitgeeft op je eerste date. Wel gaat het om welke indruk dat je achterlaat. Wees zeker van jezelf en bezorg het meisje een leuke avond. Een uur is meer dan voldoende. Je zal dit snel merken.

Lichaamstaal en het gebruik van je stem zijn belangrijk. Zelfvertrouwen uitstralen en zelfzeker zijn is het code woord. Doe daarom alles langzaam. Maar elke beweging opzettelijk traag. Loop rechtop en altijd met je schouders naar achteren. Loop langzaam en met de borst vooruit. In je stoel leun je achterover. Zorg voor oogcontact en mompel niet. Kijk haar altijd in de ogen en bedek je mond niet als je praat.

Enkele  andere ideeën om op date te gaan

Ga naar zee en maak een mooie strandwandeling. Het is een goedkope date en een goede manier om meer te weten te komen over de andere persoon.

Ga naar het plaatselijk zwembad om wat te gaan zwemmen. Doe dit best tijdens de rustigere uurtjes.

Ga naar de minigolf. Het is er rustig en er zullen nog andere koppels aan het golfen zijn.

Neem je date mee naar een concert. Zoek eerst uit wat ze leuk zou vinden. Misschien hebben jullie dezelfde smaak. Of het kan het worden.

Neem je date mee op een picknick aan het water. Zorg er wel voor dat je wat privacy hebt.

Ga naar het casino. Niet zo evident, maar wat is er leuker dan winnen. Dit gaat ze zeker onthouden.

Ga karten. Dit is een geweldige manier om erachter te komen of je date zo ongeveer alles zal proberen.

Neem je date mee golfen. Zoek een lokale golfbaan die geschikt is voor beginners en doe slechts 9 holes.

Laat je handpalmen lezen. De meeste vrouwen vinden dit soort dingen erg interessant.

Maak een limo rit door de stad. Op het internet vind je mooie deals.

Ga naar een restaurant ergens buiten op een mooi terras. Reserveer vooraf.

Ga samen naar een wellness center en krijg een massage. Zoek op het internet de beste SPA deals.

Ga op een lunch-date. Zorg wel dat ze beseft dat het een date is en geen vriendelijk uitje.

Als je met de moto kan rijden, neem je date dan mee voor een rit ergens in de natuur.

Ga naar de lokale jazzclub en ontspan je samen. Iedereen houdt van jazz.

Ga naar de dierentuin. De meeste dierentuinen hebben zelfs tentoonstellingen.

Vroeg opstaan en naar de vlooienmarkten gaan is een erg goedkope en leuke date.

 

Hoofdstuk 9 :  Hou de relatie onder controle

 

Wanneer een meisje zich aangetrokken voelt door jou zal ze snel overdrijven.  Als een meisje heel veel plezier met je heeft gehad, zal ze je constant bellen. Het is jouw taak dan om de relatie wat af te remmen en onder controle te houden.

Je hoeft niet elke keer de telefoon op te nemen als ze belt. Door constant met haar te babbelen gaat er veel van haar aantrekkelijkheid verloren.

Bel haar zelf de volgende dag en zeg haar dat je erg genoten hebt. Maak er een grappige opmerking bij  en sluit af: “nu moet ik gaan, ik heb het behoorlijk druk, maak er nog een fijne dag van”.

Je moet zelfs niet voor een tweede date vragen. Laat haar er maar wat over nadenken. Je bent immers niet wanhopig om te daten.

Laat enkele dagen niets van je horen. Geen sms. Noch email of chat. Geen telefoon. En dan na enkele dagen bel je haar op gewoon uit het niets om voor een tweede date te vragen.

Als zij je eerst belt kan je zeggen dat je het erg druk hebt nu, maar dat je haar bv volgende week dinsdag om 20.00hr komt ophalen.

Zij stelde de vraag, maar je nam zelf over en liet haar voelen dat je niet wanhopig bent.

Maak ook nooit meer dan twee keer op een week een date met dezelfde vrouw. Zeker niet de eerste maanden. Laat nog opening om te daten met andere vrouwen.

 

Hoofdstuk 10 :  Date meerdere vrouwen

 

De meeste mannen denken dat het fout is om tegelijkertijd met meerdere vrouwen te daten. Ze denken dat je hen dan bedriegt. Maar niets is minder waar.

Mannen denken dit omdat vrouwen vertellen dat mannen die met meerdere vrouwen tegelijkertijd daten uitschot zijn.

Maar we hebben het niet over miljoenen vrouwen. We hebben het over uitgaan, plezier maken en nieuwe mensen ontmoeten in een vriendelijke omgeving.

Als een vrouw na enkele dates vraagt of je iets voor haar voelt is het aan jou om te beslissen of je met haar een relatie wilt. Wees gewoon eerlijk met iedereen. Een eerste date is gewoon fun.

Je bedriegt niemand als je zegt dat je gewoon plezier wil maken en een fijne ontmoeting wil hebben. Het leven is toch wel een beetje van dat ook natuurlijk.

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *