Dating Weetjes - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Dating Weetjes voor Iedereen. 24 december 2017
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Hier ga je lezen hoe het komt dat verliefdheid meestal niet eeuwig duurt. Ook ga je kunnen lezen hoe je kan zien of een vrouw je nu wel dan niet wil.

 Verliefdheid, waarom kan dit niet eeuwig duren?

Hoe komt het dat we niet gewoon kunnen verliefd blijven ons leven lang? Waarom gaat het verliefdheidsgevoel over?

Samen zie je toch allemaal maar positieve dingen. Sterk genoeg om alle problemen aan te pakken, elke morgen goed gezind uit bed en altijd hoopvol voor een mooie toekomst.

Bij verliefdheid beginnen er zich allerlei processen in ons lichaam af te spelen en extra hormonen worden aangemaakt. Hierdoor krijgen we die zogenaamde vlinders in de buik, of hebben we dat bijzondere gevoel in hoofd, darmen en buik.

Hormonale werking?

 1. Vooreerst extra adrenaline wordt aangemaakt en vrijgegeven. Deze zorgt ervoor dat je extra alert wordt. Het gevoel van vlinders in de buik heb je omdat er bloed aan de maag onttrokken wordt en dit veroorzaakt kriekels in de buik.
 2. Verliefdheid zorgt ook voor extra dopamine, noradrenaline en serotonine. Deze stoffen zorgen voor een prikkelend genotsgevoel. Het geeft tevens het wisselend gevoel van opwinding en ontspanning.
 3. De endorfinen die vrijkomen zorgen ervoor dat je je uitermate gelukkig voelt.

Van verliefdheid naar hechting

Maar wat kan er dan fout gaan als ons lichaam ervoor zorgt dat we ultiem gelukkig kunnen zijn. In feite niets.

Enkel, verliefdheidshormonen werken verslavend. Er treed gewenning op. Om tot hetzelfde gevoel te komen heb je hoe langer hoe meer van die hormonen nodig. Doch je lichaam kan deze niet permanent en steeds meer gaan aanmaken. Daarom zal er na verloop van tijd minder en minder van die verliefdheidshormonen aangemaakt worden.

Ook de fantasie speelt een rol. Als je een liefde ambieert die onbeantwoord blijft zal de hoop niet oneindig blijven duren en ga je op den duur geen verliefdheidshormonen meer aanmaken. Ook bij een positief beantwoorde liefde is het niet langer nodig veel fantasie te gebruiken want je bent al bij elkaar. Je droom is werkelijkheid geworden. In je fantasie kon alles. Maar nu zie je ook de kleine dingetjes van het alledaagse leven met je geliefde, en merk je ook wel de minder positieve dingen op. Je merkt dat er wel wat verschillen tussen jullie beiden zijn.

Onbezonnen verliefdheid, hartstocht en opwinding gaan over in gevoelens van geborgenheid en veiligheid. Je vind het zelfs goed bij wijze van spreken samen oud te worden in je zetel voor de televisie. Voor heel wat mensen is dit zelfs een normaal gevoel en maakt het hen zelfs niet bang.

Maar soms ook kan je opnieuw verliefd worden op iemand anders, en maken de verliefdheidshormonen zich meester van je lichaam.

Hoe ziet een vrouw dat jij haar wil?

Waarom twijfelen we soms wanneer we over verliefdheid spreken? Je gesprekken samen zijn interessant, de vlinders in de buik zijn aanwezig, misschien heb je zelfs wel goede seks.

Hoe nu te weten of dat speciale gevoel in je maag nu omwille van verliefdheid is, dan wel een indigestie van het avondeten van gisteren?

Hij voelt aan of het je beste vriend is. Nooit heb je meer met iemand gelachen als nu. De klik is er gewoon. Of je nu wakker wordt, of gaat slapen, of het nu midden op de dag is, of te wel s’avonds, alles is perfect. Geen moment is teveel om samen te zijn.

Maar je weet nog zo goed als niets van elkaar. Niets uit zijn verleden. Niets uit zijn kinderjaren of zijn jeugd. Niet waar hij naar school ging. Zelfs niets van het kattenkwaad dat hij misschien wel allemaal heeft uitgehaald.

Wat is zijn favoriete eten? Wat zijn gezamelijke interesses? Waar kunnen jullie samen naar toe gaan voor een avondje uit? En over politiek, voor welke partij zou hij niet stemmen? Over geen van alle belangrijke zaken in zijn leven hebben jullie het nog maar even gehad.

Hoe dan te zien of je dan wel een blijver kan zijn, of reeds snel een afdankertje?

Wat doen verliefde mannen?

 • hij doet alles om bij haar te zijn, zelfs afspraken verzetten indien nodig
 • zij krijgt extra aandacht en ligt altijd in de bovenste schuif
 • hij wil haar aan zijn familie presenteren
 • hij maakt samen plannen met haar voor de nabije toekomst, maar ook voor de langere termijn
 • hij laat dingen voor wat ze zijn en doet andere dingen met haar dan hij tot nu toe gewoon was
 • hij vertelt over zijn geheimen en over zijn dromen
 • hij besteedt aandacht om toch maar een goede indruk achter te laten bij haar vrienden
 • hij is kordaat en eerlijk in zijn antwoord wanneer ze hem iets vraagt
 • hij geniet ervan haar te verwennen
 • hij zal altijd iets terug willen doen wanneer ze hem ook op een extraatje trakteert

En wat doen verliefde vrouwen dan?

 • zij gaat haar leukste momenten uit het leven, haar intiemste fantasieën en meest pijnlijke momenten met hem delen
 • zij gaat je gedurende de hele dag laten merken dat ze aan je denkt
 • een vrouw gaat fantaseren over een leven met hem, dromen over een huwelijk en kinderen, en denken over jullie oude dag samen
 • het schrikt haar niet af om samen oud en lelijk te worden
 • een verliefde vrouw gaat hem plagen
 • zij gaat contact zoeken met zijn moeder en proberen met haar aan de lijn te blijven wanneer ze belt, ook al is het voor hem
 • zij gaat hem allerlei vragen stellen over zijn leven, zijn verleden, en wat hem allemaal bezig houdt in het dagelijkse leven, hoe hij de toekomst ziet
 • zij gaat iets terug willen doen wanneer hij haar met iets heeft geholpen, een etentje zelf bereiden of wie weet zelfs tickets kopen voor een wedstrijd die hij graag zou willen zien
 • zij gaat eindeloos met hem flirten

Ben ik nu verliefd, of is er iemand op mij verliefd? Als je deze dingen dan allemaal, of toch er heel wat van, bij jou ontdekt in je doen en laten met een man of vrouw, dan raak je er wel uit of je nu echt verliefd bent op hem of op haar. Als de verliefdheidshormonen je beginnen partent te spelen weet je bijna zeker dat ook jij verliefd bent. Zo kan ook jij dan voelen of er nu iemand echt wel dan niet op je verliefd is.

 

Wil je meer weten over De Wet van de Aantrekkingskracht:  klik dan hier  

 

Als het je niet dadelijk lukt om vrouwen aan te spreken is dit wel een heel straffe oplossing. Automatisch vrouwen aanspreken.  Klik hier. 

 

 

 

 

 

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *