Hoe vind ik nu een echte date? - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Dating Weetjes voor Iedereen. 7 januari 2018
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Op zoek naar de ideale partner   Ook al zijn datingsites nog vrij recent, het is een groot medium om een ideale partner te vinden. Het is dan ook belangrijk hierin je weg te vinden. Maar minstens even belangrijk zijn natuurlijk de oeroude wetten van verleiding en aantrekking. Het is dan ook belangrijk om een […]

Op zoek naar de ideale partner

 

Ook al zijn datingsites nog vrij recent, het is een groot medium om een ideale partner te vinden. Het is dan ook belangrijk hierin je weg te vinden. Maar minstens even belangrijk zijn natuurlijk de oeroude wetten van verleiding en aantrekking. Het is dan ook belangrijk om een mooi datingprofiel van jezelf aan te maken. Maak een aantrekkelijk visitekaartje met al de flirttechnieken die je kent.

Ideale profielfoto

Ontelbare datingsites met duizenden profielen zijn er op het internet te vinden. Probeer daar maar eens tussen uit te springen. Een profielfoto is daarom heel belangrijk voor de mate van succes dat je zal hebben. Heel veel mensen zullen op profielen klikken puur op basis van uiterlijke aantrekkingskracht. Er is dus werk aan de winkel opdat je toekomstige partner ook je voorstellingstekst gaat lezen.

De ideale profielfoto doet anderen klikken op jouw datingprofiel. Kies dan ook niet zomaar een foto, maar denk er eerst eens goed over na.

Een glimlach werkt altijd. Een selfie van een lachende dame die ook nog eens oogcontact maakt is erg aantrekkelijk. Een man kan beter wat neutraler overkomen en zelfs wat stoer kijken.

Laat nog wat aan de verbeelding over. Foto’s met veel inkijk zullen ongetwijfeld veel berichtjes opleveren, maar misschien niet met de intentie om een langdurige relatie te bekomen. Ook voor mannen is het teveel blootgeven van het bovenlichaam eerder een afknapper. Je kan natuurlijk wel je troeven accentueren en de nieuwsgierigheid opwekken. Zonder echter te overdrijven evenwel en zonder in te zoomen.

Overige foto’s

Kan je meerdere foto’s toevoegen aan je datingprofiel kies je best ook nog voor een close-up foto, een foto waarop je volledig te zien bent en ook nog een leuke actie foto. Bijvoorbeeld een foto waarop je je hobby beoefent. Je wil toch een partner vinden die dezelfde interesses heeft als jij?

Maak de foto’s echt. Wanneer je een foto op je datingprofiel zet van een leuk actiebeeld, zorg dan dat het iets is waar je graag doet natuurlijk. Niet iets om mee op te scheppen. Zorg dat jij het bent op de foto’s die je op je profiel zet. Plaats recente foto’s. Jij zou ook teleurgesteld zijn als de date op je eerste afspraak helemaal niet zo knap is als op de foto.

Maak een mini-shoot met een vriend of vriendin. Kan best een toffe activiteit zijn en zo zal je spontaniteit van het beeld afspatten. Probeer een foto in de buitenlucht te maken. Zorg voor natuurlijke belichting, best ofwel het ochtendlicht ofwel het avondlicht. Natuurlijke belichting geeft het beeld een warmere en aangenamere look.

Profieltekst

Nu nog surfende singles overtuigen dat jij een interessante persoon bent en absoluut een date verdient. Naast een aantrekkelijke foto is het nu tijd voor een even aantrekkelijke profieltekst.  Ook dit zal een belangrijke factor in je succes zijn. Ook hier weer geldt het principe wees echt wie je bent.

Lieg niet, maar wees ook weer niet 100% eerlijk. Het woordje soms kan wonderen doen. Bijvoorbeeld als je praat over sporten, roken, drinken.

Maak geen CV. Je bent niet aan het soliciteren voor werk. Spreek dan niet over je werk en waar je gestudeerd hebt.

Vertel dat je erg sociaal bent, en heel wat vriendinnen of vrienden hebt. Ogenschijnlijke concurrentie werkt aantrekkelijk.

Maak een normaal profiel. Niet van een superman. Noteer naast je goede eigenschappen ook een negatief kantje.

Schrijf met emotie. Laat je gevoelens los wanneer je spreek over de Liefde. Wat wil je voelen als je hem of haar ontmoet.

Eindig met een PS. Spoor aan tot actie. Een PS wordt meestal gelezen.

De perfecte profieltekst…
Bestaat niet. Ondanks bovenstaande tips. We gaan dan ook geen kant en klare profieltekst voor je schrijven, want juist dat zou niet het gewenste resultaat opleveren. Jij bent uniek als persoon en ook in je relatiewensen. Het belangrijkste is dat je tot iets komt wat ook daadwerkelijk iets over jou zegt. Door zo authentiek en uniek mogelijk te zijn vergroot jij je kansen in de liefde!

 

Hulp nodig bij het maken van een leuk profiel op een dating-site:  klik dan hier. 

 

 

Echte date, of kan je ook gelukkig als single door het leven gaan?

 

Ben je nu gelukkig met je relatie, of kan gelukkig zijn ook zonder relatie?

Dat hangt ervan af. Als je een relatie hebt die niet goed zit, dan zal je waarschijnlijk gelukkiger zijn zonder relatie. Zelfs als single kan je op de lange duur sterker worden en zelfs een groot zelfvertrouwen opbouwen. Alles beter dan een slechte relatie misschien.

Heb je een goede relatie, maar het is misschien nog te vroeg om je echt te binden, dan is het moeilijker te zeggen of je gelukkiger zal zijn alleen. Soms blijven mensen samen in een relatie om de ander niet te kwetsen. Beter is het een keuze te maken en misschien de relatie te stoppen. Toch kan je de ander nog gaan missen eenmaal uit elkaar. Het is niet altijd een breuk die een oplossing brengt voor een relatieprobleem. Soms is er alleen wat meer ruimte nodig in een relatie zonder uit elkaar te gaan.

Ook als single kan je even gelukkig zijn als in een relatie. Geluk maak je zelf. Als je echt elke dag gaat wachten op je liefde kan je erg treurig worden. Misschien kan je leren omgaan met het single zijn.

Single! Hoe ga ik ermee om?

Als je alleen bent kan je meer tijd in jezelf steken. Dingen doen die je graag doet. Nieuwe dingen ontdekken. Je hebt ook meer tijd voor je familie en je vrienden.

Single-zijn geeft je tijd om jezelf beter te leren kennen. Je kan bepaalde aspecten van je persoonlijkheid verder ontwikkelen. Je leert wat je hebt aan jezelf en op jezelf te vertrouwen.

Ga eens iets doen voor jezelf. Probeer eens een sport die je altijd al wou beoefenen. Of begin een nieuwe hobby. Maak uitstapjes en plan een leuke reis. Als je goed bent in iets en iets leuks doet voor jezelf, heb je niet onmiddellijk een lief nodig.

Maak goede vrienden en zorg goed voor je familie. Plan leuke dingen samen. Je hebt ook tijd om nieuwe vrienden te maken en uitstapjes te maken met nieuwe mensen.

Single! En toch seks.

Je hoeft natuurlijk niet langs de zijlijn te gaan staan. Als je assertief bent, en durft recht op je doel af te gaan, lukt het wel eens met iemand in bed te duiken. Dan weet je dat je seks met iemand hebt, en niet bezig bent met de liefde te bedrijven. Maar wat dan nog?

Iedereen is wel op zoek naar de ware. Maar niet iedereen voldoet aan je vereisten. Ondertussen maak je zelf wel uit wat voor u kan, en wat niet. Vind je seks belangrijk in je leven, wat houdt je tegen. Je hoeft toch niet gestraft te zijn omdat je geen vriend of lief hebt. Je zegt toch ook niet dat je je hele leven van hen zal houden. Vind je het nodig om te wachten tot je iemand hebt gevonden om de liefde mee te bedrijven, zoveel te beter. Of gemakkelijker misschien.

 

 

 

 

Wil je meer weten over De Wet van de Aantrekkingskracht:  klik dan hier 

 

 

 

 

 

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *