Geheime ontmoetingen - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Leuke dating keuzes 26 september 2018
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Als je het ook erg leuk vind om wat extra spanning in je leven te brengen en ook het geheim van het groener gras wil kennen.

Geheime ontmoetingen. Niemand mag het weten. Maar het is toch zo leuk, spannend en opwindend tegelijkertijd.

Het geheim van groener gras

Afhankelijk van hoe het licht van de zon (of maan) staat, is het gras aan de overkant meestal net een extra tikkie groener, net een stukkie malser en dat maakt het op die onbetreden paden simpelweg net even wat spannender… zullen we voorzichtig wat stappen maken?

Op naar geheime ontmoetingen. Want niemand mag het weten. Zeker niet als je in een vaste relatie zit. Je maakt een profiel aan op een dating site of via een app en plaatst daar een leuke foto van jezelf en “hope for the best”. Houd er echter wel rekening mee dat iedereen die ook een profiel heeft op die site/app, jouw foto kan zien. Dus ook je buurvrouw/buurman of schoonzus/zwager. Dat zou de geheime ontmoeting opeens wel een stuk minder spannend maken. Tip: bedenk of jouw profielfoto nu wel zo heel duidelijk moet zijn.

Misschien toch liever kiezen voor een spannende omschrijving van jezelf (in plaats van jouw meest voordelige of uitnodigende foto). Okay, hoe maak je van jouw zoektocht naar geheime ontmoetingen, een spannend verhaal? En hoe ver wil je daar in gaan? Uiteraard is het niet de bedoeling dat je tijdens die geheime ontmoetingen een spelletje gaat pim-pam-petten. En dat wil je ook duidelijk communiceren. Toch is het misschien handig om “het” enigszins in het midden te laten. Er een beetje omheen praten wellicht. Maak gebruik van dubbelzinnigheden en laat wat aan de verbeelding over. Met andere woorden: houd het spannend.

So far, so good! Je hebt contact met een gelijkgestemde. Iemand die leuk reageert op jouw profiel en waar je spannende berichtjes mee wisselt. Misschien in eerste instantie nog wat oppervlakkig, maar al snel is de toon wat ondeugender en komen de onderliggende bedoelingen steeds verder naar de oppervlakte drijven. De spanning wordt als het ware opgevoerd en de communicatie over en weer volgt steeds sneller. Jullie leren elkaar misschien zelfs een beetje kennen. Althans, dat denk je. Het voelt zo. Er is een klik en jullie zitten op dezelfde golflengte, zo lijkt het. Dan volgt de hamvraag… zullen we elkaar ontmoeten?

Stel je voor dat je dit inderdaad wilt en de “gelijkgestemde” is ook in voor een ontmoeting. Leuk, spannend maar ook risicovol. Want waar ga je afspreken? In principe kun je overal bekenden tegenkomen en zodra dat gebeurd, is jouw geheime ontmoeting plotseling een stuk minder geheim. Wat je kunt doen, is afspreken op een locatie waar mensen – als het ware – op doorreis zijn. Een station bijvoorbeeld. Dit is openbaar genoeg om veilig af te spreken met iemand die niet kent (laten we eerlijk zijn, dit blijft altijd “tricky”), en het is niet echt als “date” te bestempelen. Mocht je dus onverhoopt een bekende tegenkomen terwijl je jouw geheime ontmoeting aan het ervaren bent, dan kun je het er altijd nog op gooien dat het zomaar iemand was met wie je, geheel toevallig, op het station aan de praat raakte.

Is de eerste ontmoeting een succes en wil je verdere stappen nemen op deze weg met groenere graszoden, dan kun je deze samen doen. Schouder aan schouder. Immers, de kans dat een bekende jullie ziet is pas verdwenen zodra jullie samen in een ruimte zijn. Zonder andere mensen zodat jullie samen aan de slag kunnen met het (groenere) gras…

 

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *