Hoe succes hebben op een datingsite! - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Internet dating 14 september 2018
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Hier ga je lezen wat je best doet een succes te hebben op een datingsite. Hoe op de juiste datingsite met een goed profiel een echte date hebben.

Hoe boek je het best succes op een datingsite

Wanneer je single bent en je hebt weer eens zin in een leuke date of zelfs meer, is het best wel spannend om je in te schrijven op een datingsite. Uiteraard schrijf je je in
met de bedoeling om zo snel mogelijk succes te boeken. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om succes te boeken op een datingsite? En hoe kan je een echte date bekomen? Met deze onderstaande tips hoop ik dat je snel een succesvolle date hebt.

Eerst en vooral moet je voor jezelf uitmaken welke datingsite het beste bij jou past. Als je kijkt op het internet heb je heel veel keuze die je kan maken. Toch is het raadzaam eens goed na te denken en eens rustig te bekijken welke soort datingsite het best bij jou past. Let ook wel op: niet elke datingsite is gratis, en bekijk dan ook de eventuele voordelen van betalende datingsites. Kijk daarbij ook naar je budget, de prijsverschillen tussen verschillende sites kunnen soms groot zijn.

Datingprofiel

Uiteraard is het eerste wat je moet doen als je bent ingeschreven een profiel aanmaken. Je profiel zegt heel wat over jezelf en kan iemand al heel wat vertellen over wie je echt bent. Daarom is het niet echt een goed idee om leugens over bijvoorbeeld je leeftijd in te vullen, de waarheid achterhaalt zich wel en dan is de verrassing nooit aangenaam, niet voor jou en niet voor potentiële partner. Let daarom zelf ook op voor leugens op andere profielen. Wees kritisch in wat je geloofd, een miljonair van 25 jaar?

Dat is heel onwaarschijnlijk! Laat nooit velden leeg als je je profiel invult. Sommige mensen vullen gewoon de naam en woonplaats in, maar er is nog zoveel meer dat je over jezelf kan vertellen. Om een gepaste date te kunnen vinden moet je een klik vinden, en misschien ook gezamenlijke interesses. Die vindt je enkel maar als beide profielen volledig zijn. Wanneer jij op zoek gaat naar een perfecte date lees je toch ook de profielen door en ga je toch voor degene die het meest volledig is? Dat werkt dus langs 2 kanten.

Nog een tip bij het invullen en vervolledigen van dit profiel is om er een leuk tekstje bij te zetten. Mensen zijn daardoor meer aangetrokken dan gewoon een opsomming van je goede karaktertrekken. Probeer trouwens eens origineel uit de hoek te komen wanneer je een tekst schrijft, stap af van al die clichés en durf een beetje anders te zijn! Op die manier val je zeker op tussen alle anderen!

Wanneer je je tekst hebt ingevuld en je profiel is klaar, is het heel raadzaam om nog eens rustig na te lezen op taalfouten. Een klein foutje is natuurlijk altijd mogelijk maar het mag niet overdreven zijn natuurlijk. Als je onzeker bent over je tekst is het geen slecht idee om het eens te laten nalezen door een derde persoon. Die persoon kan je trouwens als buitenstaander misschien nog handige tips meegeven.

Wanneer je tekst volledig is en het naar je zin is, is het tijd om je perfecte profielfoto erop te zetten. Maar wat is de perfecte foto? Het is raadzaam om je verzorgd te kleden en je haar netjes te leggen. Maar de meeste foto’s die aandacht trekken zijn toch de spontane foto’s, ook foto waarop je lacht zijn meestal een succes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spontane vakantiefoto? Een lachend gezicht trekt toch meteen andere personen aan?

Echte date

Weet ook wat je wil van de eventuele persoon met wie je een echte date zou willen. Ben je zeker dat je met iemand verder wil die 3 kinderen heeft terwijl je zelf kinderloos bent? Is de afstand niet te groot? Want iemand leren kennen aan het andere einde van de provincie is misschien niet zo handig als het op een echte date aankomt. En al zeker niet voor de toekomst als jullie jullie leven verder samen zouden willen opbouwen!

Heb je iemand gevonden waarmee het klikt? Alhoewel het heel leuk is om eindeloos te mailen, het kan nooit echt wat worden als er geen echte date volgt. Probeer daarom ook zo snel mogelijk af te spreken. De eerste keer dat je iemand te zien krijgt die je verder alleen maar virtueel kent is steeds een spannend moment. Het is een heel goed idee om op een neutrale plek af te spreken. Ga gewoon lekker gezellig samen wat gaan eten, probeer daarbij af te spreken op een plek waar het niet al te druk is. Op die manier kunnen jullie op een spontane manier elkaar al een beetje aftoetsen en leren kennen. Ga naar de bios en daarna gezellig een drankje doen, of doe gewoon een wandeling.

De eerste echte date kan heel zenuwslopend zijn, het is daarom dat je beter een acktiviteit doet waarbij je je lekker kan ontspannen. Bij een eerste afspraakje spreek je uiteraard niet over je exen maar probeer je toch veel over jezelf te vertellen. Op die manier leren jullie elkaar toch al goed kennen.

Voel je na de date niet verplicht om terug af te spreken. Wanneer het niet echt klikt of je hebt geen behoefte om je date weer terug te zien, kun je gewoon afsluiten met: het was leuk, dank je wel. Wil je nog even nadenken over een nieuwe date? Voel je daar ook niet schuldig om, dat is best oké! Het kan ook best zijn dat jij wel een toekomst ziet in je date, maar dat het omgekeerd helemaal niet zo is. Niet getreurd in dat geval, er zijn nog heel wat visjes in de zee. Blijf gewoon positief en zoek verder achter een date waar het wel mee klikt langs beide kanten.

Willen jullie allebei wel verder? Dan is dat toch helemaal fantastisch? Het is dan raadzaam om nog enkele keertjes samen af te spreken en te focussen op de toekomst. Vergeet niet dat het niet nodig is om alles overhaast te doen. Blijf leuke dingen samen doen en kijk gewoon naar wat de toekomst voor jullie in petto heeft!

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *