Seks op de eerste date? - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Dating Weetjes voor Iedereen. 12 december 2017
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Hier ga je lezen hoe het nu zit met seks op de eerste date. Is er sociale druk of doen we maar gewoon best ons ding?

Kan seks op de eerste date?

Het is nogal wat. Na wat op en af geflirt maak je al snel een eerste afspraak. Er zijn datingsites genoeg, en op elk potje past een deksel. Als je wat uitkijkt vind je snel een leuk meisje of een knappe vrouw, en een knappe gast voor de dames onder ons. Wat teksten heen en weer schrijven, en je zal zien dat het soms zeer snel kan klikken tussen jullie beiden.

Een avondje in een knus en gezellig hotelletje afgerond met ongelooflijk hete seks is toch wel de max. Meteen staat de relatie dan ook al in het teken van seks.

Maar stel nu eens dat je je nieuwe date echt leuk vindt, en zelfs meer en meer hoe langer dat de afspraak duurt. Wat dan? Kan dit goedkomen of is seks op een eerste date dodelijk voor een serieuze relatie.

Dikwijls wel. Alleszins dit is wat waarschijnlijk de meeste mensen denken. Maar is dit dan ook zo? Ik persoonlijk denk van niet. Seks hebben op een eerste date hangt af van meerdere zaken.

Waarom geen seks op de eerste date

Er zijn mannen die het voor zichzelf uitmaken en geen seks hebben op de eerste date. Mannen die gewoon uit principe geen relatie hebben met een vrouw waarmee ze bij de eerste ontmoeting seks hebben gehad. Alhoewel, misschien maken ook zij wel een onderscheid tussen vrouwen die in aanmerking komen voor een losse scharrel en echt relatiemateriaal.

Vrouwen wensen meestal niet een verkeerde indruk te wekken en slaan vaak seks over op een eerste date. Vele vrouwen hebben ook wat meer aanpassing nodig om aan een man te wennen. Maar wie is het nog nooit overkomen, een one night stand? Het gevoel hierbij verschilt van vrouw tot vrouw.

Wat de mensen ervan denken blijft dikwijls nog een grote rol spelen. De sociale druk blijft steeds aanwezig.

Waarom wel seks op de eerste date

De aantrekkingskracht die er is tussen twee mensen zal bepalen of er ook van seks zal genoten worden op de eerste date. Een goed en lang gesprek kan zeer zeker uitlopen in passionele seks. En tevens ook de start zijn van een goede relatie.

Als je vanuit je zelfbeheersing drang geen seks hebt op de eerste date wil dit daarom ook niet zeggen dat er een betere relatie uit zal voortgroeien.

Soms gaat het ook zeer snel en blijf je nadien nog dagen erna bij elkaar. Het is niet zo dat je dan zomaar met een willekeurig persoon vrijt, ook al had je seks op de eerste date.

Iets anders is seks na een avond stappen en naar bed gaan met een willekeurig persoon. Dit kan natuurlijk ook leuk zijn als je er beiden maar van geniet.

Seks op de eerste date, hoe zit het dan nu?

Alles hangt af van de situatie. Natuurlijk kan het, maar het hoeft niet altijd persé zo te gaan.

Als vrouw denk je toch eerst een connectie te creëren alvorens aan de bak gaan om toch die serieuze relatie kans open te houden. Maar dit hoeft zo niet te zijn. Alles hangt af van de band die er ontstaat tussen het dating koppel. Wil hij je beter leren kennen? Toont hij interesse voor jou? Daar kom je snel genoeg achter. Blijf alleszins altijd jezelf en stel je open voor hem. Zo ben je het aantrekkelijkst. Geef je dating partner de vrijheid om met jou om te gaan. Doch vergeet niet blijven te verleiden.

Als man moet je niet gaan denken dat ze makkelijk is omdat ze met jou naar bed gaat. Kleef geen labels op gedrag. Je gaat haar hierdoor zeker kwijtraken. Als de seks er komt op de eerste date, laat het dan een spontane actie zijn van gevoelens.

Als de seksuele aantrekkingskracht erg groot is, gaat alles vanzelf. Er is niets fout met seks op de eerste date als het een gevolg is van jullie interactie en een goede connectie. Geniet ervan. En als het verder toch op niets zou uitlopen is er ook geen probleem natuurlijk. Op zijn minst hebben jullie van elkaar genoten en wat is er beter dan goede seks.

Datingsite volledig gratis

Zoals je ongetwijfeld reeds hebt gemerkt zijn er heel wat datingsites die reclame maken dat hun datingsite gratis is. Meestal is echter slechts een klein gedeelte van de datingsite vrij om te gebruiken. Het overgrote deel is betalend. Je kan dan wel gratis een datingprofiel aanmaken, doch meestal kan je niet vrij contact nemen met de dates die je graag zou ontmoeten. Ook zal je profiel eerder beperkt zijn en niet onmiddellijk uitnodigen om jou te bezoeken. Zijn er dan geen gratis datingsites en zijn die dan de moeite om je in te schrijven.

Helaas zijn er geen of bijna geen datingsites die een volledig gratis lidmaatschap aanbieden met alle verdere mogelijkheden inbegrepen. Alle datingsites bieden een gratis lidmaatschap aan met daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een extra en betalend lidmaatschap.

Misschien is er toch wel één die veeleer volledig gratis is. De niet commerciële datingsite Tesamen.org zou gratis al zijn mogelijkheden aanbieden aan haar leden. Tesamen is een VZW en denkt volgens haar alleen aan het welzijn van haar leden. Alleszins de moeite om te proberen.

Voor de meeste betalende datingsites is het geld dat wordt opgehaald ook nodig om de datingsite keurig te laten functioneren. Inkomsten en reclame komen ook ten goede van bestaande klanten. Natuurlijk zit er niemand te wachten op een betalende datingsite. Veel mensen zullen het zich zelfs niet kunnen permitteren. Doch het voortbestaan van zeer veel datingsites hangt af van de hoeveelheid betalende lidmaatschappen die ze heeft. Het onderhouden van een degelijke website kost nu eenmaal veel tijd en werk. Dus kost het ook geld.

Als je dan een niet-betalende datingsite vindt, zal je opmerken dat het aanbod aan leden meestal zeer beperkt is, en dat de mogelijkheden van het systeem ook onvoldoende zijn. Eigenlijk is er niet zo heel veel keuze. Als je wil gebruikmaken van een kwalitatieve datingsite met een groot aantal leden en veel mogelijkheden, kies dan voor één van de betalende datingsites.

 


 

 

Wil je meer weten over de Wet van de Aantrekkingskracht en van de Liefde :  klik dan hier 

 

 

 

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *