Geheim van het versieren - dating mijnverhaal.be - De website over dating met echte ontmoetingen
Dating Weetjes voor Iedereen. 29 december 2017
Raymond Geen reacties

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Lees hier om te zien of we het nu goed aanpakken wanneer we iemand willen versieren. Waarop letten en wat als het niet zo vlotjes loopt.

Help, ik ben verlegen, ik vind geen lief!

Ben je een verlegen type? Niet altijd is het aan jou om de eerste stap te zetten. Er komt misschien wel iemand op je af en je hoeft enkel maar de verleiding te accepteren en je bent vertrokken.

Als je zelf er iets wil aan doen om een lief te vinden, denk er niet zo fel over na. Doe het best op je eigen manier.

Je moet niet altijd recht op iemand af stappen en beginnen met allerlei versier methoden. Vriendschap is al een mooie start en wie weet groeit er hieruit wel niet een mooie relatie. Een dagje weg met een groep mensen kan al voldoende zijn om het te laten klikken met iemand. Blijf hierbij steeds jezelf. Je bent misschien dan wel wat stiller dan andere personen, maar je zal zeker ook opgemerkt worden.  Iemand die jou wat observeert kan je al vlug een beetje leren kennen.

Het is daarom handig om regelmatig met vrienden op uitstap te gaan en zo nieuwe mensen leren kennen. Laat hierbij telkens een beetje van jezelf zien. Doe zeker een beetje mee in gesprekken.

Lukt het je niet om open te zijn wanneer er iemand voor je staat, dan kan je het wellicht makkelijker via sms of berichtjes. Of waarom niet internetdaten uit proberen. Stap voor stap zal je tot een beter contact met iemand komen. Je verlegenheid bij die ene persoon zal verminderen. Je durf zal beetje bij beetje toenemen.

Aandachtspunten bij het versieren!

Een grote portie zelfvertrouwen helpt altijd natuurlijk. Niemand is volmaakt. Geloof dus in jezelf. Denk niet aan je puisten, of aan je dikke buik, maar bekijk wat je wel niet allemaal te bieden hebt. Er zijn genoeg positieve punten om mee naar buiten te komen.

Verzorg jezelf. Is misschien wel een vanzelfsprekendheid, maar toch! Verzorg je haar, je lichaam, je kledij, …

Ga na waar de persoon die je liefhebt rondhangt. Probeer subtiel in de buurt te blijven. Denk misschien aan een fuif, een café, …

Wat je zeker moet doen is oogcontact maken. En kijk hierbij naar de feedback die je terugkrijgt.

Sociaal zijn is een sterk punt. Maak je geliefd bij de vrienden van de persoon die je bijzondere aandacht heeft getrokken.

Blijf wie je bent. Speel zeker geen toneel. Toon je gevoelens. Laat je stoerheid varen. Misschien dat je hierdoor meer kwetsbaar bent, het maakt je voorzeker ook bijzonder.

Bij de pakken blijven zitten is geen optie. Durf iets te ondernemen. Neem het risico om afgewezen te worden, en stap op de ander af. Probeer hierbij wel origineel te zijn en niet zoals een domme cliché: Heb je een vuurtje? of Hoe heet je? ….

Zoek uit waarover je kan praten en begin een gesprek. Vind interesses van de ander en probeer natuurlijk zoveel mogelijk te luisteren. Participeer een beetje in het gesprek en laat zien dat het je interesseert.

Doe het rustig aan. Versieren doe je stap voor stap. Seks is hierbij meestal de laatste stap. Als het je bedoeling is om onmiddellijk met de ander in bed te duiken loop je meestal wel een blauwtje op.

Blijf niet aandringen als je merkt dat er geen reactie komt om het versieren van de ander. Je merkt dit wel vlug. Ga niet verder. Een andere keer lukt het misschien beter.

Waar een lief zoeken?

Eigenlijk zijn er hiervoor geen regels. Je kan overal een lief leren kennen. Uiteraard zijn de versierplekken bij uitstek het uitgaansleven en ook het internet.

Meer expliciete plaatsen om iemand te versieren zijn dan ook cafés, fuiven, discotheken, feestjes, festivals. Maar ook sociale contacten zoals sportclubs, vriendenkring of verenigingsleven hebben goede mogelijkheden om iemand te versieren. Ook op school en op het werk zijn er kansen zat.

Ook het internet is ontzettend belangrijk geworden. Chatten met iemand is heel gemakkelijk geworden via profielsites zoals bijvoorbeeld Facebook. Maar ook via specifieke datingsites is het gemakkelijk om in contact te komen met een persoon die je wel ziet zitten. De contacten hier zijn minder vrijblijvend en kansen genoeg om je versiertechnieken uit te proberen.

Om iemand nieuw te leren kennen is het best dat je uit je eigen omgeving gaat kijken. Ga ergens heen waar je nog niet geweest bent. Sluit je aan bij een nieuwe vereniging. Of misschien is een reis uitsluitend voor singles wel iets voor jou.

Misschien wordt je wel voorgesteld aan een vriend van een vriend. De tijd zal dan wel uitwijzen of je deze persoon al dan niet kunt gaan versieren.

Hoe begin je nu in godsnaam een gesprek?

En toch zeker wanneer je voor een oogstrelende vreemdeling staat. Urenlang erover nadenken hoe toch maar in contact proberen te komen. Om je heen kijken en vaststellen dat jij misschien wel de enige bent die alleen zit te wachten op het mooiste meisje dat je ooit hebt ontmoet. Of beter gezegd, dat je ooit wil ontmoeten.

Je kan je natuurlijk altijd wel wat voorbereiden. Op het internet vind je een onuitputtelijke bron van antwoorden op de vraag hoe begin je nu in godsnaam een gesprek met een oogstrelend persoon. Genoeg inspiratie om meisjes aan te spreken. Van simpele zinnen tot de meest absurde, alles vind je er wel. Maar ja, nu nog deze in de praktijd omzetten. Ik vind echt niet de moed om zo rechtuit te zijn.

Ik voel me niet zo goed in mijn vel en onzekerheid over mijn uiterlijk houdt me tegen. En dan zien dat sommige gasten gewoon op een meisje afstappen, en nog dikwijls ook met succes. Waarom ik niet? Is zulk een onbevreesdheid aangeboren of wat moet ik er wel van denken? Of het krijgers-gen, bestaat dat echt?

Het zal je misschien verbazen, maar iedereen bezit van nature een zekere vorm van spontaniteit. En het valt dus zeker te verbeteren wanneer de angst je om de oren slaat om naar iemand toe te stappen. Geloof alleszins in jezelf, en wie weet ben jij wel niet de volgende die het telefoonnummer van een mooi meisje gaat vragen. Met proberen en mislukken. Waarom ook niet?

 

Als het niet zo gemakkelijk is om iemand aan te spreken, klik dan hier: Automatisch vrouwen aanspreken. 

 

 

Wil je meer weten over De Wet van de Aantrekkingskracht en hoe je aan een nieuw lief geraakt:  klik dan hier 

 

 

Heb je ook het gevoel van aan het lijntje te worden gehouden door het meisje of de vrouw van je leven. Beproef je geluk dan ook op de manier waarop ik het heb gevonden.

Ja, ik wil ook de liefde van mijn leven vinden en een perfecte date hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *